Monday, May 31, 2010

Escape to the Movies: Prince of Persia



Am fost ieri la printul persan si intr-adevar m-am simtit bine vizionandu-l. Toti actorii si-au jucat rolul bine iar protagonistii s-au potrivit in cadrul povestii generale. Nimic nu a parut fortat decat poate secventele de parkour din copilaria lui Dastan si secventa de final un pic grabita.
Personal nu m-a deranjat accentul englezesc al actorilor si nu m-a deranjat nici faptul ca nu au fost destui "orientali" pe ecran in decursul celor aproape doua ore de rulare.
Filmul nu depaseste doua ore ca lungime dar "inghesuie" un numar impresionant de scene si intamplari din nou fara sa para nimic fortat. Povestea trece natural de la expozitiune la firul narativ principal la deznodamant si m-am gasit pe la final intrebandu-ma cat are sa mai dureze filmul deoarece nu dadea semne ca se termina. In plus, Mada nu mai fusese la baie de vreo doua ore and we all know how that can go.

Daca ar fi vrut puteau sa mai adauge lejer o jumatate de ora filmului. Probabil faptul ca e facut de Disney a intervenit din nou ca si in cazul altor filme si au avut grija ca filmul sa nu fie prea lung pentru cei mici.
Daca as sta sa ma gandesc as gasi destule neajunsuri la film dar la urma concluzia ramane aceeasi. A fost un film entertaining, care fiind bazat pe un IP oarecum important mie, a reusit sa nu se faca de ras ca si restul filmelor bazate pe jocuri si chiar mai mult a reusit sa ma faca sa ma gandesc de cateva ori cand am ajuns acasa daca sa bag sau nu DVD-ul cu Prince of Persia in X-Box pentru a reveni putin in lumea nisipurilor si a unui anumit print din Persia.

1 comment:

  1. Lame movie. Chiar la inceputul filmului cand l-am auzit pe "print" vorbind cu accent englezesc am zis... wow, this is gonna be fun. Ca sa nu mai zis ca o gramda de faze nelalocul lor in desfasurarea filmului.

    ReplyDelete